Aanvragen

Via E-mail 
Indien je een offerte wilt aanvragen en/of een bestand wilt versturen dan kun je heel eenvoudig een e-mailtje sturen naar één van de Allcolor vestigingen in Asten of Eersel via: info@allcolor.nl

Mailen

Via Formulier
Als je liever een formulier wilt gebruiken dan kun je een offerte aanvragen en/of een bestand versturen via ons webformulier naar één van de  Allcolor vestigingen in Asten of Eersel.

Webformulier

Wetransfer
Bestanden kun je ook naar ons toesturen via www.wetransfer.com. Via Wetransfer kun je gratis bestanden tot 2 GB groot via een simpele e-mail naar ons toesturen. Klik eerst op de button 'Iets versturen?' Daarna op het 'plusje' om jouw bestanden te upload(en). Klik daarna op de button 'Versturen'. Voer daarna twee e-mailadressen in. In het eerste veld vul je het e-mailadres info@allcolor.nl in en in het tweede veld jouw eigen e-mailadres en klik op de button 'Versturen'. Verifeer je e-mailadres om te checken of jij het echt bent door te klikken op 'Verifeer'. Je ontvangt via jouw e-mailadres een verificatiecode. Vul de ontvangen verificatiecode in en druk op de button 'Verifieer'. Nadat je de button ingedrukt hebt kan het uploaden beginnen. Wacht tot de tekst 'Je bent klaar!' verschijnt. Allcolor ontvangt daarna een e-mail dat er een bestand klaarstaat. Nadat wij het bestand hebben opgehaald ontvang je bericht dat de transfer overdracht geslaagd is.

Wetransfer

Aanleverspecificaties
Alle digitale bestanden kunnen in principe verwerkt worden; opmaakbestanden dienen verwerkbaar te zijn met Adobe Indesign, QuarkXPress of Adobe Illustrator. Indien men van andere softwarepakketten gebruik maakt, graag in overleg; dit in verband met mogelijke noodzakelijke conversies en eventuele daaruit voortvloeiende extra onkosten. Wij kunnen de aanleverspecificaties toesturen.


Koninklijk verbond van grafische ondernemingen
Allcolor is aangesloten bij de KVGO, het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen. Wij hanteren de Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie zoals zij door de KVGO gedeponeerd zijn op 13 januari 2011 onder nr. 8/2011 ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam.

Leveringsvoorwaarden