Registratieformulier horeca corona checklist

Registratieformulier horeca corona checklist

Om het voor de horeca ondernemer makkelijker te maken heeft Allcolor schrijfbloks geproduceerd van het officiële registratieformulier van Rijksoverheid, welke tegen een gering bedrag te bestellen zijn. Wil je ook van die makkelijke formulieren gebruik maken? Dan je u deze schrijfbloks hier bestellen.

2,- per schrijfblok (100 vel)

Untitled-1-1597780769.png

Bestel hier handig online!

- Een schrijfblok bestaat uit 100 vellen.
- Een schrijfblok kost € 2,- excl. btw.
- Excl. verzendkosten.
- A5 formaat in fullcolor.  
- 2 boorgaten voor archivering.
- Het aantal schrijfbloks bepaal je zelf!
- Levering zo spoedig mogelijk!

*De schrijfblokken worden standaard met DHL overnight verzonden, geen weekend levering.
*Ze kunnen ook worden afgehaald bij een Allcolor vestiging na afspraak.
*Wenst u een andere levering neem dan contact op met Allcolor 0497 - 331 331

Verkrijgbaar bij Allcolor | www.allcolor.nl | 0497 - 331 331 | info@allcolor.nl

bloks-1597780266.png

Registratie contactgegevens bron- en contactonderzoek voor de horeca (COVID-19)

In de horeca is het momenteel verplicht bezoekers te vragen zich (vrijwillig) te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Maar hoe registreer je gasten makkelijk en snel. 

Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD registreert de horeca contactgegevens van bezoekers. Bezoekers wordt gevraagd naar hun volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast legt de horeca-gelegenheid de datum, aankomsttijd en zitplaats vast. En de toestemming van de bezoeker voor de verwerking van deze gegevens. De horeca bewaart de gegevens 14 dagen en vernietigt ze daarna.

Leg standaard een registratieformulier op de ingedekte (terras)tafels met het verzoek aan deze gasten deze in te vullen, zodat de medewerkers deze in kunnen nemen bij het opnemen van de eerste bestelling. Reinig bij het opnemen van deze bestelling de pen ook met een reinigingsdoekje, zodat de gast direct ook ziet dat je de maatregelen serieus neemt. Communiceer naar de gast waarom het formulier ingediend wenst te worden, zodat er geen ruis ontstaat en laat weten dat je de gegevens veilig bewaard. Laat medewerkers bij het afruimen en vervolgens het opnieuw opdekken van de tafel weer een nieuw registratieformulier op de tafel leggen.

De gegevens van gasten mogen voor twee weken worden bewaard en moeten daarna worden vernietigd. Het achterlaten van gegevens gebeurt op basis van vrijwilligheid in verband met deze wet, maar het kabinet gaat ervan uit dat mensen zullen meewerken, om een nieuwe lockdown te voorkomen.

Registratieformulier horeca corona checklist op schrijfbloks met 100 vel + boorgaten

qqq.jpg

bloks-1597780266.png